Sep 11, 2010

Fredags var jeg i teateret og se dette stykke. Det kan varmt anbefales. Tag til byens levende scener og få en oplevelse.


I MORGEN I QATAR 11. september - 16. oktober 2010
En absurd komedie om tog, selvmord og angsten for terror

Et tog standser uden varsel midt i ingenting; et menneske har kastet sig ud på skinnerne. Inde i kupéen venter passagererne – først utålmodigt, siden desperat. Ført sammen af skæbnen og fanget i en togkupé begynder det konfuse ældre par, arkitekten med tandpine, den drømmende blondine, den stressede forretningsmand og alle de andre passagerer at konfrontere hinanden med deres drømme, længsler og angst, og snart kører diskussionerne helt af sporet. Er toget stoppet lige uden for Karlsruhe, eller er vi i virkeligheden i Qatar? Og hvad gemmer den sovende araber i rygsækken? I MORGEN I QATAR er danmarkspremieren på en ny træfsikker komedie af den tyske dramatiker Theresia Walser, der tidligere bl.a. har skrevet vores Reumertnominerede succes, En smule stilhed før stormen.

Med: Karen-Lise Mynster, Kristian Halken, Søren Spanning, Sarah Boberg, Morten Kirkskov, Mads Wille, Benjamin Boe Rasmussen, Dar Salim, Lise Baastrup, Kristine Elmedal Johansen, Asbjørn Krogh Nissen

Iscenesættelse: Alexa Ther

Scenografi: Edward Lloyd Pierce

No comments:

Post a Comment